ÚJRA

MOTO-ROCK WEEKEND HAJDÚNÁNÁSON!

 

Augusztus utolsó hétvégéjén a hajdúnánási Termálfürdőbe várják a motorok szerelmeseit

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény, ha az előbbi kettőhöz egy pazar helyszín is párosul. Hajdúnánáson, a Termálfürdő területe tökéletes találkozópont lesz augusztus 23-26. között a motorok és a zenék szerelmeseinek. A három napos rendezvényen minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így nem kell aggódniuk a családosoknak sem. Ráadásul 10 éven aluliak számára a rendezvény ingyenesen látogatható, a belépőjegyet vásárló felnőttek pedig ingyen fürdőzhetnek a medencékben!
Kiváló egész napos programokon belül: motor kiállítás lesz megcsodálható, lehetőség nyílik majd kipróbálni gokartokat, készíteni tetoválást, így egy csapásra belecsöppenhetünk az igazi amerikai életérzésbe. Az esti koncertek előtt különleges élményekben lehet részünk: Hernyák Imre Európa-bajnok megmutatja mit jelent egy igazi szkander show, valamint II. ChiliX Erősevő versenyen tehetik próbára magukat a fesztiválozók.

Csütörtök este igazi metál hangulat lesz, hiszen a Heart Killer és a Leander Kills zenekarok felelnek a zúzós zenékért, később a hazai fesztiválok kihagyhatatlan rockbandája a Depresszió ad nagykoncertet, majd Őket a Blues Company követi. Pénteken a Diktátor és a Radar zenekar nyitja meg az estét, majd az igazi rock életérzést tovább fokozza a Kalapács együttes, az Ossian zenekar és Rudán Joe. A záró napon, szombaton pedig a Twister zenekar hamisítatlan hard rock zenékkel kezdi meg az esti bulit, majd őket követi egy igazi csajtrió, a Dorothy együttes. Majd az este fénypontja következik, hiszen a Tankcsapda csap a húrok közé. Ezt követően az estét és a fesztivált is a Rockin’ RockCats rockabilly zenekar zárja.
A bérleteseknek ingyen campingezési lehetőséget biztosítunk a rendezvény teljes ideje alatt!
Egy biztos, aki augusztus 23-26. között ellátogat a hajdúnánási Termálfürdőbe, lélegzetelállító motorok között, fantasztikus koncerteken vehet részt, s közben a medencék partján felkészülhet az őszre.

A nyár utolsó fesztiválja a Moto-Rock Weekend augusztus utolsó hétvégéjén, nem csak motorosoknak!

Forrás: (Kecskés Andrea email-en)


About the Author


Comments are closed.