Motoros az autóban matrica üzenete

 

motoros az autóban

Különböző fórumokon vita tárgyát képezi ennek a matricának a jelentősége, haszna, vagy esetleg a haszontalansága. Ezen vitáznak és „beszélgetnek” róla elég sokat és több helyen.

Ezért gondoltam, hogy ismertetem a látogatókkal ennek a matricának az üzenetét, pedig, ez magától érthető lenne elvileg.

Na..szóval : a célja a figyelemfelkeltés, amely már önmagában elérte célját, hiszen beszélnek róla. De ez a figyelemfelkeltés több irányból is megközelíthető.

  • A világhálón „beszéd” téma tárgyát képezi, ezért az is tud róla, akinek nincs ilyen matricája, de a forgalomban közlekedés közben lehet, hogy eszébe jut, ha meglát egy motorost, hogy valahol látott egy motoros matricát, és talán ő is kicsit oda figyel majd rájuk.

 

  • Akinek van ilyen matricája, az kiteszi az autó hátuljára, és a kocsi mögött közlekedő motorost jó érzés tölti el, mert tudtára adtuk, hogy egy motoros társa vezeti a kocsit. (Aki a motoros társadalom része az tudja, hogy miről „beszélek”.) Azt is tudni fogja, hogy számíthat rá a forgalomban, hogy nem fogja ráhúzni a piros lámpánál a kormányt, hogy ne haladhasson előre, és a többi segítséget is meg fogja kapni, amibe most inkább ne menjünk bele, mert ezt alapból tudni kéne minden közúti közlekedésben való résztvevőnek.

 

  • Akinek nincs matricája az autóján, de meglátja az előtte haladó hátulján akkor is ugyanez a helyzet, hogy a figyelemfelkeltés célját elértük, mert attól hogy az övén nincs, ő is ugyanúgy követheti a példát és segítheti a motorosok biztonságos közlekedését, és igenis tudunk vigyázni a motorosokra az autó volánja mögül is!

 

Bizonyságul ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót és az Üzenet az autósokhoz cikket, melyek nagyon érdekesek és tanulságosak!

Köszönöm , hogy elolvastad!           a szerk.   2015.03.14.


Comments are closed.