emlekmuavatas2016

Szeptember 10-én kerül sor az Eagle Bikers által állított emlékmű felavatására és szentelésére.

A szatmárnémeti Eagel Bikers motoros klub szeptember 10-én Szatmárhegyen állít emléket az elhunyt motorosok tiszteletére. A kezdeményezés a klub tagságától származik és noha a társaságból szerencsére senki nem hunyt még el, a szélesebb baráti körből sajnos már többen motoroznak az égi utakon. Emiatt is érezték úgy, hogy egy emléket kell állítani a már elhunyt motorosoknak.
Az emlékmű felavatását szeptember 10-én tartják, aznap 13 órakor gyűlnek össze a motorosok Szatmárnémeti új főterén, majd együtt indulnak útnak Szatmárhegy felé. Ott a görögkatolikus templom közelében, a Meddes felé vezető úton kerül felálllításra az emlékmű.
A kétnyelvű szentelési ceremóniát 15 órától fogják tartani, majd ezt követően – motorosokhoz illően – bulit tartanak majd bográcsossal, pálinkával és zenével. Fellép az Uccse zenekar, illetve az Antal István-Varga Anita-Stumpf Jenő trió is. A helyszínen lehetőség van sátorozásra is, úgyhogy aki nem indulna haza a buli után, az a sátrában kipihenheti a rendezvény fáradalmait.

 

forrás: gurulas.hu

Utóirat:

Nyírbátorban is gyülekeznek motorosok a körforgalomnál,és onnan 9-kor indulnak a vállaji határátkelő felé. Átkelés kb. fél 10-kor. Ott is lehet csatlakozni.Ott a továbbiakban rendőri felvezetéssel haladnak tovább…..

                                                            2016.09.06.


About the Author


Comments are closed.