Elektromos robogó

A HTC két ex vezetője robogógyártásba kezdett. Persze nem egy átlagost karnak piacra dobni. A Gogoróval kívánják megreformálni az elektromos robogók piacát.

 

gogorosmartscooter

Eddig az elektromos motorok esetében nagy hátrányt jelentett a komoly töltési idő. Ezt kívánja orvosolni a Gogoro Smartscooter cserélhető akkumulátoraival, amit állítólag 6 másodperc alatt ki is vehetünk. Külön töltési lehetőséget a motoron nem is találunk, csak magánál az akkumulátornál, amire olyan töltőállomásokat dolgoztak ki, ahol gond nélkül friss cellákra cserélhetjük akkumulátorainkat. Persze kérdés, hogy ennek a kiépítése mennyi időt vesz majd igénybe, ha egyáltalán kiépül, de itt nem magán a motoron van a hangsúly, hanem az új koncepción, ami lehetőséget biztosít az elektromos meghajtású járművek fejlődéséhez.

gogororobogo

Ezen felül szinte elvárható egy mobilvilági kapcsolatokkal rendelkező cégtől, hogyha robogót épít az „okos” is legyen, tehát a Gogoro kommunikál a telefonunkkal, több funkciót innen is elérhetünk és kezelhetünk. Amennyiben ez okos órával is működik egyenesen a Knight Riderből üdvözölhetjük KIT robogó verzióját.

 

gogorosmartscooter23


Category: HÍREK

About the Author


Comments are closed.